Hoerenlopers matig enthousiast over Big Brother Kelly


Schokkend nieuws vorige maand in het AD, want de laatste carrièreswitch van Big Brother Kelly (realityster -> webcamdame -> prostituee) had eigenlijk geheim moeten blijven. Zo werkt het natuurlijk niet als je een Prominente Nederlander bent, en dus weet iedereen nu dat de 36-jarige schone thans als prostituee werkzaam is in de Haagse club Diane’s Secret. Maar hoe ervaren de klanten onze Kel daar eigenlijk? Tja, wisselend. We citeren enkele recensies van ‘wandelaars’-platform Hookers.nl:

Confussius roemt de efficiency waarmee Kel te werk gaat:

Na het zakelijke afgehandeld te hebben. Is Kelly een vrouw die heel goed weet hoe ze een man moet verwennen!

Ik was wel binnen een uurtje de deur uit, maar dat compenseert Kelly wel met het feit dat je gesloopt bent

Dus heren als je benieuwd bent naar hoe sex met een transgender is, laat Kelly genieten en ze sloopt je!
PS Kelly is een echte dame, behandel haar met respect.

Altijd leuk om te horen natuurlijk. Maar tatta-nigga3112 is kritischer:

Kelly is een gezellige dame waar je leuk mee kunt praten. Maar de sex in de badkamer was behelpen en viel tegen. (…) Bij zowel pijpen als neuken voelde ik niks. Ik werd nou niet echt opgewonden. Misschien komt dat doordat ik zenuwachtig was vanwege dat ik het met een bnner zou doen. Onder de douche werd er zowel voor als na het douchen geklungeld met de douche. Weer een domper erbij.

(…)

Kelly is een dame die je een keer moet hebben ervaren. Maar voor mij nooit meer.

Pijnlijke shit. Maar het kan erger! Mattie1963 vertelt ons dat Kelly iemand is die tijdens het werk haar baas belt om te informeren hoe lang ze nog moet (nou ja!):

Ik heb ook een date met Kelly gehad, en wat zal ik er van zeggen? Het was leuk om een keer meegemaakt te hebben maar zeker niet voor herhaling vatbaar

(…)

Na nog geen half uur belde ze op met de vraag: hoelang moeten we nog? Dat gaf voor mij aan dat ze er al geen zin meer in had, ze heeft mij nog even gemasseerd maar uiteindelijk stond ik na 40 minuten buiten terwijl ik voor een uur betaald had. Voor mij dus geen date met Kelly meer!!!

Oh ja. Tot slot wil tatta-nigga3112 toch nog even wat rechtzetten, want e.e.a. was wellicht ook te wijten aan zijn eigen zenuwen:

Toch wil ik kelly complimenten geven. Ondanks mijn matige ervaring doordat ik zenuwachtig was en het niet naar verwachting ging. Ik ben blij dat ik kelly heb mogen ervaren. Ik heb altijd al gezegd dat ik kelly van big brother zou doen en dat haar verleden mij niets uitmaakt. Ik heb diep respect voor kelly voor wie ze is en wat ze heeft moeten doen om zo te worden. Ze is een lekker wijf en een gezellige gesprekspartner. (…) Kelly ik vind het kicken dat ik jou heb mogen ervaren xxx van Boy


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com