Boer Zoekt Vrouw-boer blijkt redneck met mening


Zo. De boeren van het komende seizoen Boer Zoekt Vrouw zijn officieel aan de kijkers voorgesteld, dus tijd om deze mensen eens nader te analyseren. Ons valt van alles op! Zo lijkt het er op dat boer Marc uit Zambia (‘Je moet veel geduld hebben met Afrikanen, soms hebben ze een schop onder de kont nodig’) de meeste brieven gaat ontvangen van vrouwen die hopen op een beter leven. Zelf kijken wij vooral uit naar de klik tussen presentatrice Yvon Jaspers en boer Riks Zomer, een in Canada woonachtige Drent die als je zijn Facebook-likes bekijkt toch een iets ander type is dan moeke Jaspers. Zo is Riks ANTI Oostvaardersplassen, ANTI Wakker Dier en PRO Tomi Lahren. Tomi Lahren, dat is die conservatieve newsanchor die vindt dat de Black Lives Matter-beweging gelijk staat aan de Ku Klux Klan en dat Obama aanzette tot de schietpartij in Dallas. Kennelijk is dit het type vrouw waar deze boer wel wat mee kan… succes met de brieven Riks!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com