Oh Oh Cherso-gast verziekt de sfeer als beroep (1 fte)


Bij RTL heeft men besloten de realityreeks Oh Oh Cherso nieuw leven in te blazen, en dus kunnen we straks weer heerlijk genieten van doodgewone / spontane / goudeerlijke Hagenezen die in Chersonissos hun ding doen. Hoe ‘reality’ dit soort geënsceneerde meuk nog is kun je je afvragen, maar dankzij deelnemer Shady Mohamed (niet zijn echte naam, hopen we) hakt er toch een stukje keiharde realiteit bij ons binnen. Deze gast zit namelijk fulltime in realityshows en dus hebben we inmiddels een aardig beeld van zijn handel en wandel. Zo dook Shady op in Temptation Island als ‘verleider’, waar hij de opdracht had zoveel mogelijk gebonden vrouwen te doen. (Als relatietest, weetjewel.) Vervolgens zagen we Shady in Ex on the Beach (MTV), waar hij zijn ex verraste die dacht eindelijk eens ‘n fijne vakantie zonder Shady tegemoet te gaan. Mooi niet dus, want Shady dook op en had maar EEN DOEL (u mag raden watte). Vraagje: Kan deze gast alleen maar genieten als andere mensen verdriet hebben ofzo??? Hoe intens sadistisch moet het karakter van dhr. Shady Mohamed zijn, dat hij uit dit soort geniepige acties zijn levensgeluk haalt? We zullen het gaan zien, want de fulltime realitygek is vanaf volgende week dus te bekijken in Oh Oh Daar Gaan We Weer. Wij volgen het op de voet.

PS – Wat is dat toch, dat dit soort mensen altijd van die exotisch bedoelde artiestennamen voor zichzelf verzinnen? Uw researchredactie ontdekte dat twee van de overige deelnemers, mw. Simone Jayn en mw. Angelica Louisa eigenlijk gewoon Angelica de Groen en Simone de Bruin heten. Geen grap.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com