Mooi. Dit Ik Vertrek-stel kocht ongezien een kutboerderij


‘Sjaak van Dijk is nogal impulsief‘ zo pent de AVROTROS neer op Facebook. We zijn geneigd het eens te zijn met die stelling, want met zijn Irma kocht meneer Sjaak ongezien een boerderij in Hongarije, om samen met zeventien papagaaien en twee lieve teckels een nieuw bestaan in het toerisme op te bouwen. Gelukkig is dit koppel niet aan de aandacht van de Ik Vertrek-redactie ontsnapt en dus kunnen we vanavond tot in detail zien hoe verrot dat boerderijtje nou eigenlijk bleek te zijn. Check het voorproefje hieronder en weet dat Ik Vertrek ook in het nieuwe seizoen de ongeschreven belofte aan de kijker (Wij gooien idioten met een of andere ambitie / vluchtwens op uw scherm) weer ruimschoots waarmaakt.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com