Herkenbaar! Dreetje Hazes bezoekt Thaise hoerentent


Ja, als je er dan toch bent! Thailand is nu eenmaal een land met vele kwaliteiten en je zou wel een hele grote sukkel zijn als je die niet allemaal wilt ervaren. En dus toog André Hazes Jr. tijdens zijn vakantie ook even naar Club Levels te Bangkok om de bloemetjes eens fijn buiten te zetten. ‘Hazes Jr. los in Thaise club‘ maakt de Telegraaf daar dan heel schijnheilig van, daarmee verzwijgend dat Hazes in een hoerenkiet beland was. Alsof dat iets is om je voor te schamen! Oh ja, weet je wie hij in dit twijfelachtige etablissement tegenkwam? Belle Perez! (En zijn vrouw die ook mee was, maar dat is minder leuk voor het verhaal.)

Enkele reviews van Club Levels te Bangkok:

Strange place. Lots of working girls and lots of men wearing turbans standing around pretending to enjoy the dreadful generic dance tunes.

This club is aimed at tourists and prostitutes – pretty much the same as any establishment on Sukhumvit soi 11. I gave up looking for a true clubbing experience in Bangkok when the legendary Tunnel closed nearly 4 years ago.

Hookers – I got no problem going to a place that has a lot of working girls, I can spot them pretty easily and just avoid them for the most part. But even the hookers here were pretentious!

Want to go out? Don’t go to this place filled with westerners and HOOKERS!!!

roflbot


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com