Keith Bakker schreef een brief aan Donald Trump (over Hitler)


Voormalig NCRV-medewerker / verslavingsgoeroe Keith Bakker is duidelijk bezig om na zijn vrijlating (Bakker werd in 2012 veroordeeld voor seksueel misbruik en is sinds 2014 weer vrij) terug in de splotlights te geraken. Kort nadat hij op vrije voeten kwam registreerde hij het domein recoverybrotherhood.com, later kwam daar flyingtigersinterventions.com en het briljant gevonden amsteraddict.com nog bij. Dit duidt op een nieuwe carrière als helper van verslaafde jongens en meisjes, maar de domeinnamen zijn nog ongebruikt en kennelijk is er besloten om in plaats van in de verslavingszorg vol in het ‘brieven schrijven aan bn’ers en daar de krant mee halen’ te duiken. Zo schreef Keith Yuri van Gelder al eens toen deze uit Rio geschopt was, en vandaag is ‘vriend’ Johnny de Mol aan de beurt. Wel raar dat Bakker het merendeel van zijn blogposts (die de media niet haalden) zomaar verwijderd heeft… want HOEZO is Britney Spears zo geweldig en WAT had hij te melden aan Donald Trump, iets over Adolf Hitler nemen we aan? Schaamt Keith Bakker zich met terugwerkende kracht voor zijn eigen godwins??? We zullen het nooit weten. En oh ja. Noem hem geen goeroe.


1 reactie

  1. Evert schreef:

    Cynisme, het wapen van de zwakkeren.
    Goed stuk man??

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: