Shania Twain negeert bestaan Henk Wijngaard


Eigenlijk is het toch godgeklaagd als je je bedenkt hoe arrogant sommige sterren zijn. Neem nou de Canadese zangeres Shania Twain. Dik een week geleden kwam Henk Wijngaard met het nieuws dat Shanaai’s vader het product is van een affaire tussen Henk’s vader en een zekere Canadese vrouw, en dat Twain dus eigenlijk zijn nichtje is. ‘Eigenlijk moet ze oom tegen mij zeggen’ sprak Henkie geheel terecht, maar vooralsnog zegt Shania helemaal niks tegen hem. Sterker nog: sinds het nieuws bekend is geworden zwijgt ze in alle talen. Haar Facebookpagina is dooier dan dood, op Twitter zien we eveneens 0,0 actie sinds de dag van de onthulling… JA SHANIA NU BEN JE STIL HÈ! Henk schreef zich goddomme nog in bij je fanclub om in contact te komen, maar jij voelde je te goed om zijn bestaan te erkennen. Kennelijk begint dat nu te knagen en heeft de ‘zangeres’ (noem één hit van deze nonvaleur en die van ‘impress me much’ telt niet… moeilijk hè???) zich teruggetrokken in haar schulpje. Daar waar mensen die zich te goed voelen hun bloedeigen familie te erkennen hun zonden overdenken. Henk, we hopen dat je je nichtje snel in je armen kunst sluiten en dat ze dan alsnog ‘oom’ tegen je zegt.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com