Red Patricia Paay uit de klauwen van haar liegende toyboy


Ogenschijnlijk vrolijk liefdesnieuws komt hedenochtend via De Telegraaf tot ons, want Patricia Paay heeft wederom een levenspartner gevonden. Robbert Hinfelaar (foto) is dit keer de gelukkige, een gozer die zijn Facebookprofiel snel verwijderd heeft zodat de wereld hem niet kan linken aan extravagante modeshows met trouwjurken (begrijpelijk), in zijn vrije tijd een Pinterest pagina met foto’s van auto’s en horloges onderhoudt (dat komt al meer in de buurt!) en LIEGT OVER ZIJN LEEFTIJD. Want, lezen we overal dat Robbert 32 jaren oud is, in een oud interview staat duidelijk dat hij in december 2008 nog 20 jaar was, hetgeen hem nu dus 28, misschien zelfs 27 maakt. Een verse relatie starten met een keiharde leugen, dat kan nooit goed zijn. Ook niet bij een al wat rijpere vrouw! Bovendien: wat voor geheimen houdt deze pipo nog meer voor onze Patricia verborgen???
Instant update: Hier, Patricia zegt het zelf: ‘Toch wel over de 30 ja‘, nee Patries, open je ogen!!!


1 reactie

  1. kortje schreef:

    dat weet ze nou toch hij stalk er met die sex tapes want ze ex noem hem labiel en hij mag van de rechter ze kind niet zien zonder toezicht whahah
    die sukkel wil dat ze binnen blijf zitten stinkend jaloers daarom zend hij die sextapes zo dat ze de deur nietmeer ui durf zielig mannetje robert

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: