Column. De fittie tussen Gordon, Barbie en Michael


Oké dus Gordon had op Facebook gezegd zo van sooo die Barbie en Michael zien er echt niet uit de arts die dat op z’n geweten heeft moeten ze ontslaan OKE mag je vinden wel lullig want op Facebook kan iedereen het lezen en je kan het ook privé zeggen maar toen kwam Michael d’r overheen want dat is iemand die zijn mannetje ook wel staat hij zegt Gordon is zielig want hij kan geen relatie krijgen zo van ‘ohh zielig’ weetjewel maar eigenlijk is het gemeen bedoeld zo van je bent een kneus. Maar toen kwam Barbie nog d’r overheen ja zegt ze, Goor ik vind jou wel leuk en je ziet er goed uit en ik ga ook altijd naar de Toppers en wat je doet voor de bejaarden is te gek okééééé die komt wel effe aan snap je want die zag hij natuurlijk niet aankomen zo van met hun wil ik wel ruzie want heb er toch niks mee te maken en alles wat hij krijgt is coplimenten. Misschien heeft Michael dan toch gelijk dat hij dat nooit krijgt??? Het is ook een beetje anders dan normaal je bij Ranking the Stars ziet enzo dat gaat alleen om bashen. En later zei ze ook nog op Facebook ja mensen wat vinden jullie is dit een sneer van ons nee toch waarmee ze dus eigenlijk de discussie wil openen en weer effe benadrukt zo van wij sneren niet maar Gordon wel DUS al met al goed bezig Barbie en Michael! Je opponenten kun je het beste onschadelijk maken op deze manier gewoon. Update!!! Hij lult er mooi overheen haha dikke pad


1 reactie

  1. Zweetbalhaar schreef:

    Ben je nu al aan het uitbesteden Wim, of ben je ladderzat? Man man man.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: