Peter Jan Rens staat op de gastenlijst van Marco Borsato


Hoezo is het bn’erschap per definitie vergankelijk en word je de ene dag op handen gedragen en de volgende dag bij het grof vuil gepleurd? Misschien doe je het dan wel gewoon verkeerd als Prominente Nederlander zijnde (ja Hans van der Togt we kijken naar jou!). Neem eens een voorbeeld aan Peter Jan Rens. Gevallen ster, half opgekrabbeld, weer gevallen, uitgekotst en uitgelachen door heel het land Twitter, maar nog steeds een graag geziene gast op de feesten van de celebs. Kent mensen, heeft vrienden in ‘het wereldje’ en dat hij zelf al een tijdje uit beeld is en af en toe van een vakantiepark wordt geschopt vanwege wanbetaling maakt voor deze mensen niet uit. Zoals dat gaat bij echte vrienden dus, die blijven, ook als het even wat minder gaat.

Bewijs, deze post van PJR waarin hij vraagt om 2 kaartjes voor de show van Marco Borsato:


Kijk. Uiteraard is er, als je zo’n vraag op Facebook post, dan altijd een doodgewone Nederlander die heel gemeen / jaloers opmerkt ‘Ben jij geen vrienden met Marco???’.

Nou dat heeft ze geweten:

screenshot-2016-09-11-at-11-15-45

BAM!
Hij vroeg het voor een vriend, fuckers.

Update: Peter Jan heeft zijn bericht inmiddels verwijderd. Vergeten mirror te maken, sorry volgende generaties!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com