Is oud NOS-gezicht tegenwoordig 9/11 complotgekkie???


Bij de NOS laten ze hun weermannen en -vrouwen eens in de zoveel tijd uitleggen wat die ‘chemtrails’ nu eigenlijk echt zijn (namelijk condenssporen), vermoedelijk om de redactie-mailbox wat te ontlasten en de complotmalloten weer even stil te houden. Of dat werkt weten we niet, maar het zou wel kunnen verklaren waarom de zeer kundige en sympathieke nieuwslezeres Noraly Beyer in 2008 zo plotseling moest vertrekken bij het Journaal. Noraly is afgelopen weekend namelijk gespot in de Jaarbeurs Utrecht, alwaar een groep complotdenkers die zich ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth‘ noemt tweehonderd andere complotdenkers had uitgenodigd om samen te ‘discussiëren’ over de ware toedracht van 9/11. Een grote groep eensgezinden dus, waar Noraly Beyer een panel leidde dat na een dag kletsen de conclusie ‘de gewone journalistiek laat het ECHTE verhaal liggen, uit angst voor het eigen hachje’ wist te formuleren. Reden tot zorgen is dat trouwens niet zo verzekerde Beyer het publiek, want ‘Over tien jaar kijkt niemand meer het NOS Journaal’ (sneer!!!).

Brengt ons bij De Werkelijke Reden achter het vertrek van Noraly Beyer bij de NOS… Want HOE vervelend waren de ochtendvergaderingen echt? ‘Noraly nog wat in te brengen?’ en dan kwam er weer zo’n uitgeprint Niburu verhaal over de illuminati op tafel, weetjewel. Bij de koffieautomaat werd het ook steeds minder gezellig… ‘Nog een leuke film gezien Noor?’ ‘Ja Zeitgeist!!! Zeitgeist!!! Kijk die film!!! Alles ligt anders!!!’. Vermoeiend, op den duur.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com