Ziek! Toyboy Patricia Paay komt uit hele rare starfuck-familie


Dus Patricia Paay (67) heeft een nieuwe liefde die Robbert Hinfelaar heet en deze Robbert heeft haar wijsgemaakt dat ‘ie 32 is. Dat dit een keiharde leugen tegen een al wat rijpere vrouw is meldden we u eerder al, maar er is meer te vertellen. En dan doelen we niet op het feit dat Robbert eerder zijn bruidje liet zitten, want we zien niet in wat daar nieuws aan is. Mag een mens misschien van gedachte veranderen??? Nee, het echt bizarre aan deze Hinfelaar is dat hij uit een (schatrijk) nest komt waar men het starfucken kennelijk met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Zo is zijn broer Paul (zie foto) al enige tijd samen met Bo Wilkes, een dame die u niet kent uit ‘Gooische Meisjes’, een vergeten reallife dingetje op ‘bepaald soort familie’-zender RTL5. Kennelijk kon Robbert het niet verkroppen dat zijn broer een celeb doet, ging hij zelf ook op zoek in de wereld van de prominente boven ons gestelden om vervolgens thuis te komen met Patries. Schitterend. En extra zuur: zijn ex, die hij dus liet zitten, figureert thans in een programma over bruidsjurken op TLC. Hij had zich de moeite dus eigenlijk kunnen besparen, ja zo kun je dat wel zeggen!


1 reactie

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: