Meisjes uit ‘Lekker Slim’-filmpje SPREKEN (en hoe)


Lachen hè? Dat filmpje van die twee meisjes die moeten zeggen of de stelling ‘Pearl Harbor is een beroemd koraalrif’ juist of onjuist is. Ineens weet heel Nederland alles over Pearl Harbor en ohhh wat zijn die twee toch dom. ‘Dit moeten wel actrices zijn!!!’ blèrt dan altijd iemand, maar we kunnen u allen gerust stellen: ze zijn echt. De dames heten Yasmin Dani en Romy de la Chambre (duiding over realitysterren en hun exotische namen hierrr), ze zitten in het nieuwe seizoen van Lekker Slim en ze dienen kritikasters graag van repliek. Dat zijn overigens zonder uitzondering vrouwen, want denk maar niet dat de formule van het programma (‘Mannen lachen ‘lekkere’ maar hele domme vrouwen uit’) zorgt voor enige vorm van solidariteit onder het zwakke geslacht.

screenshot-2016-09-18-at-13-58-54
screenshot-2016-09-18-at-13-59-08
Ja. Touché.

screenshot-2016-09-18-at-14-00-21
Touché #2.

screenshot-2016-09-18-at-14-01-41
‘Studenten’ als scheldwoord, hoe kun je deze dame nog haten???

screenshot-2016-09-18-at-14-02-32
En nog een keer! Fuck Pearl Harbor, echte kennis krijg je mee op de universiteit des levens. Jaloerse wijven. (Bron.)


7 reacties

 1. fotofuk schreef:

  Doet me denken aan BB ̶F̶e̶r̶r̶y̶ Kelly.

 2. realist schreef:

  het is net een menselijke katrien duck, vooral Echt wat een bestaan, ziet er high maintance uit met 2cm plamuur op dr smoel, echt doelloos, zal wel als accesoire aan de arm van een rijke player hangen. die er na een paar jaar wel flauw van is en kiest voor iets met wat meer inhoud (en dan niet over de inhoud wat in dr smoel is gespoten)

 3. Inspecteur Vlijmscherp schreef:

  Ehm, die Romy is gewoon een omgebouwde…….adams-appeltje much? Vind het wel echt heel erg hoor dat ‘t zoooooo ongelofelijk dom is. Maar het zal vast ver komen met de hysterische plastic mayday look! Wil je nog wat te lachen hebben, moet je op Romy’s feestboek pagina kijken!

  • Wes schreef:

   Mensen moet je niet uitlachen. Iedereen in zn waarde laten. Waarom kom jij niet met een foto hierop. En als romy een man zou zijn. Heeft Ze toch indruk op je gemaakt. Anders doe je geen moeite om wat te zeggen. Maar kom op met die foto. Van jou.

 4. Wes schreef:

  Waarom zo een haat. Als iedereen nou is naar zichzelf kijkt en een ander in zijn waarde laat zou het
  Een stuk leuker zijn. En realist als je lef hebt laat je jou gezicht zien! Of geef je alleen maar commentaar op een ander!
  Kom op met die foto

 5. Ralph schreef:

  Die Rome is een kerel!

  Dat is echt een transgender.

  Slecht gelukt en overduidelijk een vent.

  De transgender agenda maakt overuren.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: