Tijgertje uit Oh Oh Cherso blijft kleine spulletjes pikken


Waar die Barbie en co. uit Oh Oh Cherso S01 maar de aandacht blijven trekken met hun in het oog springende gedrag, is dat andere icoon, Tijgertje (Tatjana Liefhebber) gewoon in stilte bezig met het uitoefenen van haar liefhebberij. Te weten: het jatten van kleine hebbedingetjes en snuisterijen voor thuis. In 2011 werd Taat al eens veroordeeld voor diefstal, toen omdat ze (samen met moeders) een fles shampoo, snoep en drie t-shirts had gestolen. Gisteren moest ze wederom voor de rechter verschijnen omdat ze een joggingvest uit de Hema te Den Haag zou hebben ontvreemd. ‘BOEIE!!!’ denkt u dan geheel terecht, en we begrijpen direct dat Liefhebber niet aanwezig was, omdat ze nergens van wist. Kom op Nederland rechtsstaatje, waar hebben we het nou helemaal over? En RTL: waarom geen nieuwe reallife soap maken rondom dit knuffelbare character? De vrouw verstopt al minstens vijf jaar lang lipbalsem en andere ditjes en datjes in haar binnenzakken, met hulp van haar moeder! Daar moet toch een format in zitten. Gunfactor: +++.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com