Privé journalist: ‘Ik ben niet stoer, niet zelfverzekerd en loop bij ‘n paragnost’


En dat was zomaar een ONTHULLLENDE BEKENTENIS van de SYMPATHIEKE Privé-medewerker in vaste dienst / kult-icoon in beperkte kring JAN URIOT vanmiddag op Privé TV. De man die het kleine publiek zo massaal in haar harten sloot omdat hij zijn INNIGE VRIENDSCHAP met Bonnie St. Claire zo mooi kon duiden in een filmpje en daar onlangs middels een INDRUKWEKKEND toneelstuk nog een schepje bovenop deed, zoekt nu zelf de SPOTLIGHTS op, om een VOORHEEN VOOR HET PUBLIEK VERHULD FEITJE over zijn privéleven uit de DOEKEN te doen. En dat was overduidelijk niet de bedoeling!!! Zo opende het KNAPPE Privé TV-gezicht Mark Sloof van Toor zijn verplichte nieuwsblokje nog zakelijk door te melden dan zangeres ANOUK een PARAGNOST raadpleegt, JAN URIOT kon het NIET LATEN hierop direct over zichzelf te beginnen en te bekennen dat hij niet alleen NIET STOER, maar ook NIET ZELFVERZEKERD is en dat OOK HIJ zijn KANSLOZE heil zoekt bij een paragnost uit Brabant!!! Of Jan Uriot korting krijgt bij de praktijk van MARION BERNDSEN (goedgekeurd door HUISARTSEN en PSYCHOLOGEN) vanwege de vele publicaties over deze dame in Privé was op het moment van publicatie nog niet BOVEN WATER.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com