Plastisch chirurg Barbie SPREEKT


U las er al eens over in een weekend-column op Slebs, zanger Gordon heeft onlangs forse kritiek geuit op het uiterlijk van Samantha de Jongh, in het milieu ook wel bekend als Barbie. De reactie van Samantha en haar Michael op de intense valsigheid van Goor was destijds zeer te prijzen, maar de zeikerds van Shownieuws hebben het na lang zeuren toch voor elkaar gekregen dat De Man Achter De Ingrepen zich op tv komt verantwoorden over zijn werk. Dat wil zeggen: ze spraken Chiel Otten, eigenaar van de Botoxbar, die de plastisch chirurg van Barbie leverde. Dat was dus een heel serieuze man, zo blijkt: ‘Wij hebben een zeer hoogstaande cosmetisch arts, die is ook eigenlijk een controlefactor voor de patiënt (HOE noem jij Samantha??? red.) zodat je weet dat je bij een goede arts zit, die alles in orde heeft’. Oké, wij zijn overtuigd. Hoogstaand, controlefactor, klinkt goed allemaal. Wel jammer dat meneer Chiel vervolgens ook afdaalt tot Gordon-niveau, door het aantal zonnebankjes dat Samantha graag neemt en het feit dat ze haar wimpers af heeft geschoren te bekritiseren. EN WIE BEN JIJ DAN WEL CHIEL? Laat Barbie gewoon met rust en stop met dit gezeik. Samantha is een lieve vrouw en een leuke moeder om te hebben. De rest telt niet.


1 reactie

  1. Datjeheteffeweet schreef:

    Leuk feitje, Hij wordt gruwelchiel genoemd.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: