Deze vrouw stopte Rachel Hazes toen ze voordrong bij de slager


Daantje Lurks. Met zo’n naam kun je alleen maar een PowerVrouw zijn en dat is dan ook het geval. Zangeres Daantje is de nieuwe vriendin van Jan van Galen, de vader van Rachel Hazes en schoonpa van wijlen André. In de Privé van deze week staat een heel verhaal over de vrouw die meedeed aan Hazes talentenjachten, Hazes feestjes organiseert en korte tijd close was met de zoon van, Dreetje Hazes. Inmiddels heeft Lurks zich dus blijvend de familie ingelurkt door aan te pappen met Jan, en we gunnen de twee uiteraard alle geluk van de wereld. Maarrr dan nu echte nieuws: deze Daantje heeft een BLOEDHEKEL aan haar nieuwe stiefdochter Rachel, en dat komt allemaal door een zeker incidentje bij de slagerij van Vinkeveen. Komt die powerquote:

Ik heb voordat ik naar Spanje verhuisde in Vinkeveen gewoond en daar is een slagerij. Iedereen stond er in de rij te wachten, maar mevrouw Hazes belde haar bestelling door, kwam aanrijden, liep om de rij heen en pakte haar bestelling. Toen dacht ik bij mezelf: Hallo, jij bent de Koningin niet! Wij moeten ook allemaal wachten. Toen ben ik voor haar gaan staan en heb ik gezegd: ‘Jij wacht ook maar even netjes.’

Kijk. Het is dit soort gewone mensen-rechtvaardigheid die Nederland groot heeft gemaakt en die Rachel even nodig had. Het feit dat mevrouw Daantje nu in de Privé aankondigt weer volop met André Hazes te gaan leuren (concerten in Benidorm, daar waar André faalde gaat Daantje het over doen, André Hazes placemats om André Hazes vreten van te consumeren…) Daantje heeft schijt en alle brieven van Rachel’s advocaten zal ze in de prullenbak smijten, zo meldt ze. (Blendle link.)

Dit wordt lachen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com