Nicolette Kluijver heeft infiltrant in #gtfoomh (wtf!)


In zekere zin is dat ‘Get the fuck out of my house‘ toch een beetje de realityshow die alles waarmaakt dat Utopia beloofde. Deze mensen hebben ècht honger en slaan elkander de hersens in, waar Utopia al na 3 dagen een van gescripte ongein aan elkaar hangende fake-show bleek. Zou je denken!!! Want ook in #gtfoomh zit er aan bepaalde zaken een luchtje en dan doelen we niet op mevrouw de masseuse. Kijk zelf even naar onderstaande afbeeldingen van (1) het Instagram account van Nicolette, enkele weken voordat de opnames begonnen en (2) de muur in ‘het huis’ met portretten van de bewoners. Ja maar… WAT doet een collegaatje van Nic (let op de oorbel) daar nou weer?

(Check ook: Gevonden! Hier staat het geheime #gtfoomh huis)

screenshot_2016-10-05-20-32-00-819_com-instagram-android

img_20161005_203007_hdr


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com