Column. Alberto Stegeman maakt een punt maar niet heus


Oké Alberto Stegeman was echt een dingetje de afgelopen week want hij haalde het nieuws. De Televizier ring had hem namelijk gebeld zo van ‘Wil je Penoza aanmoedigen’ en toen tweette hij AHA zo werkt dat dus maar het was al meteen pijnlijk want het AD tikte toen dat hij het ‘enigszins onthullend’ zei zo van Wat De Fuck is je onthulling Alberto maar goed de Televizier was toch pissed of hij die tweet wilde verwijderen (bellen gingen ze) en toen ging hij weer tweeten van #bepaalgraagzelfmijnmening wat een beetje gekke tekst is want alsof iemand zegt je moet zus en zo vinden je het dan ook echt vindt, oké je kan het zeggen maar als je het niet vind vind je het niet snapje? Alberto waarschijnlijk niet want GOD wat is die vent dom. In dat programma ook altijd weetjewel van Oehhh je kan illegaal vuurwerk kopen JA ALBERTO dat weten we al. Oké maar toen ging het AD er weer over tikken en tikten ze gewoon nog een keer ‘enigszins onthullend’ hoe pijnlijk wil je het hebben en dat allemaal vanwege dat ‘zo werkt dat dus’ zo van ik heb iets ontdekt ha ha ha terwijl het bullshit is de Televizier wilde alleen een felicitatie het is niet dat de uitslag verklapt werd ofzo. Oké dacht Alberto dan jank ik er nog een keer overheen over die vlek die ik groter maak, en hij zo van ‘ja maar ik mocht alleen Penoza feliciteren en niet Geer en Goor en verder ook niemand!!’ zo van ja dus dat was de onthulling mensen weetjewel maar beste Alberto een onthulling hoef je normaal niet uit te leggen maar dat weet jij natuurlijk niet faal


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com