Kindster Sieneke kiest voor (extreem) volwassen look

Zangeres Sieneke, die als 18-jarig meisje bekend werd door haar deelname aan het Songfestival met de vrolijke zomersong ‘Ik ben verliefd (Sha-la-lie)’ heeft besloten haar kindster-imago definitief van zich af te schudden. In de winkel van het Tilburgse stijlicoon Roy Donders heeft de 24-jarige Sien (echte naam Sieneke Ashley Kristel Baum-Peeters) zich een prachtige belegen sherry-look aan laten meten. Donders: “Dit gaat het helemaal worden deze winter. Waar vroeger jong jonger jongst de norm was, kiezen begin twintigers nu massaal voor die rijpere touch. Pure, intense ouderdom mag weer gezien worden, ook als de overgang nog 25 jaar van je verwijderd is. De looks van Marianne Weber en Corry Konings zijn nu voor iedereen bereikbaar!” Vader Abraham was op het moment van publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

Zie ook:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *