Erg! Yolanthe en Wesley verhuizen naar shabby hotel


“Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder zijn verhuisd. Niet naar een peperdure villa in een buitenwijk zoals Turkse media meldden, maar naar een appartement aan zee” aldus de Telegraaf hedenochtend. Wat valt op aan deze zin? Geen bijvoeglijke naamwoorden! Daar waar de Telegraaf normaal uitblinkt in kwalificaties als ‘luxueus’, ‘jaloersmakend’ en ‘mondain’ is daar in het geval van dit Turkse appartement kennelijk geen sprake van. BEGRIJPELIJK! Het betreft hier namelijk een shabby hotel waar iedere klootzak zijn bij elkaar geschraapte gewone mensen-vakantie kan consumeren (bewijs)! Of wilt u zeggen dat u een Yolanthe-gevoel krijgt van deze foto, afkomstig van TripAdvisor, of van deze close up van een toilet waar Yo straks ook haar ding op mag doen? De reviews zijn zo mogelijk nog erger:

The bathrooms were so small and the bathtubs were cracked and rusty, the bedrooms were dirty(as we are a big family we had four rooms reserved) and noisy anyway I moved out to the true nearby sheraton after finding bed bugs in our rooms and all the rooms they tried to put me in. On top of the hotel filthy infestation with bed bugs staff were not helpful at all and the concierge was useless and i would give it minus five if i could.

It is an old cracked building with noisy ancient AC in smelly rooms. In general the staff are very helpful and friendly except the room cleaning team for there work is not good enough. Also one night we came back from outside to find that the room has been left almost the same of how we left it worse yet they have removed the used towels without replacement.

The room itself is spacious but remains consistent with the rest of the hotel – old and worn. The sofa looked like it had little life left in it, the curtains couldn’t be properly pulled and some parts didn’t cover the window leaving gaps of sunlight streaming into the room in the morning. Bathroom had moldy corners and some parts were peeling quite severely. I noticed another reviewer had posted photos of the awful state of his room – I vouch its authenticity because my room looked pretty much that way.

Yolanthe, doe het niet!!!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com