Gevonden! Hier staat het geheime #gtfoomh huis


Wist u dat er aan dat maffe RTL reality projectje ‘Get the fuck out of my house’ ook een bn’er meedoet? En dan doelen we niet op die collega van Nicolette Kluijver met zijn oorbel, maar op Rob Das. Voormalig profvoetballer he! DE Rob Das, die er ook maar het beste van probeert te maken na zijn voetbalcarrière. Enfin. Inmiddels weten we ook waar dat super geheime huis precies ligt waar de deelnemertjes met zoveel verve hun ding doen. De locatie wordt al weken angstvallig geheim gehouden, maar op een gegeven moment is er altijd een castingbureau-gekkie dat Slebs gaat bellen, zo werkt het nu eenmaal. Komt ‘ie: Wagendijk 69 in Kockengen. Een mooie vergaderlocatie (foto) midden in de natuur die u nu even niet kunt huren omdat RTL er zes weken lang is neergestreken. Asociaal eigenlijk he?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com