Dit is de vader van Lil’ Kleine


Eigenlijk is het sinds dat filmpje waarin icoon / raptalent / levend kunstwerk Lil’ Kleine tijdens een ruzie de woorden ‘mijn vader gaat jou doodsteken’ uitspreekt, dat we onze nieuwsgierigheid niet meer in de hand hebben. WIE is deze man, die 1. verantwoordelijk is voor de opvoeding van Lil’ Kleine, 2. verzuimde hem te leren dat ‘little’ en ‘kleine’ een beetje dubbelop is, 3. met wiens kwaliteiten Lil’ schermt tijdens straatruzies en 4. aan moest horen dat John van den Heuvel zijn zoon naar een gedragstherapeut wil sturen, terwijl Patty Brard hem uit wil leveren aan Denemarken alwaar hij IN HET GEVANG zou moeten komen te zitten? Zal wel een gevaarlijk typ zijn, toch? Een beetje tokkie meets ex-gedetineerde meets grote afwezige tijdens de eerste, zo bepalende jaren, ofzo. Nou, oordeelt zelf. Kleine is jarig en daarom openbaarde hij De Vader Van gisterenavond middels meerdere foto’s op Instagram. Keurige man toch?

HAPPY BDAY TO MYSELF!

Een foto die is geplaatst door Lil Kleine (@lilkleine) op

#22 #papa #eindbaas #dom #mijnalles

Een foto die is geplaatst door Lil Kleine (@lilkleine) op


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com