Haha Esquire naait Spike van Di-rect


U wist dat niet, maar Spike van Di-rect is dus genomineerd voor de titel ‘Best geklede man van 2016’ door blaadje Esquire. De man die de junkie-look mainstream maakte doet tegenwoordig ook aan coltruien en dan is zo’n nominatie natuurlijk nooit ver weg. Maar! Nog meer dan een autoriteit op het gebied van stijl & klasse is Esquire natuurlijk een ordinaire reclamefolder, en dan is het niet zo handig als meneer de genomineerde al zijn halve leven kledij van het merk Fred Perry draagt, terwijl er juist een lucratieve reclamedeal met concurrent Samsoe Samosoe gesloten is. Oplossing: logo van de trui shoppen, ‘Samsoe Samsoe’ en onder zetten en klaarrr… ha! Spike is boos en hoeft de prijs nu niet meer: “Couldn’t care less..”


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com