Actrice klapt uit de school over alcoholquotiënt


Online heeft de toekomst, en daarom plempt Weekblad Party dagelijks wat loze quotes op haar website. Bron / context blijven steevast onbekend, maar dat geeft niet want als er boeiende ONTHULLINGEN worden gedaan willen de mensen het toch wel lezen. Zoals in het geval van: actrice Jenny Arean, u kent haar niet uit ‘t Schaep met de 5 pooten, die uit school klapt over haar alcoholquotiënt. Een glaasje wijn bij het eten, daar hoeven we onze Jen niet wakker voor te maken zo blijkt:

“Er zijn mensen die drinken iedere dag een of twee glaasjes wijn bij het eten. Snap ik helemaal niks van. Wat is de lol daarvan? Als er gedronken moet worden, dan moet je drinken. Ik bedoel niet wegklokken; het gaat om de sfeer: veel en lekker.”

Voor mensen die nu nog denken ‘Goh, die Arean, kan die eigenlijk een beetje drinken?’ schept ze graag nog wat extra duidelijkheid:

“Ik kan geweldig veel verstouwen, met grote smaak. (…) Als ik psychisch goed in mijn vel steek, kan ik qua alcoholquotiënt onwaarschijnlijk veel verzetten.”

Verzetten en verstouwen, op deze vrouw kun je bouwen! Het is dit soort eerlijkheid die we vaak missen bij onze bn’ertjes. Alleen Hans van der Togt streeft eenzelfde transparantie na als het gaat om de eigen alcoholconsumptie, hetgeen ons doet vermoeden dat we met een uitstervend fenomeen te maken hebben. Zonde!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com