Bn’er deelt emotionele WhatsApp van reclassering


Prachtige foto hè? Zo’n enkelband gaat nog eens hèt modeaccessoire van 2016 worden als je het ons vraagt. Maarrr toch zal rapper Kempi binnenkort zonder bandje door het leven kunnen, getuige onderstaande WhatsApp van de reclassering. Al het harde nieuws uit dit bericht even voor u op een rijtje:
1. Wat leuk, reclassering appt!
2. Op tijd komen is kennelijk in sommige gevallen voldoende om van je bandje af te komen.
3. Wist u dat Kempi’s platenbaas, de terrorvlog-liefhebber en vader Kees de K. ooit bevrijdingsdag aangreep om te pleiten voor een vroege vrijlating van Kempi, die op dat moment vast zat voor mensenhandel? Voor hem is 8 november ook een mooie dag.

??

Een foto die is geplaatst door Kempi alias KemperVeen ® (@tissskempi) op


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com