Deze foto’s van Wibi’s horrorkasteel mag u niet zien


Typisch. Wibi Soerjadi kan zijn kasteel in Zeist niet meer betalen, en dus heeft hij het enorme energielabel F-object in de verkoop gegooid. Bekende Buren and friends melden dat de verkoop middels een veiling op de site van Troostwijk geschiedt, maar geïnteresseerden kunnen ook gewoon even Funda checken voor wat foto’s hoor! Opvallend: op Funda zien we enkele choquerende plaatjes van een compleet vervallen horrorkasteel, die niet op de site van Troostwijk, noch op Bekende Buren, noch elders te zien zijn. DEZE FOTO’S MAG U EIGENLIJK NIET BEKIJKEN! Gelukkig heeft Nederland Slebs nog.

393_2160

397_2160

410_2160

444_2160
Oh sorry, de laatste staat ook gewoon op Bekende Buren. Niet minder horror desondanks.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com