Rick Brandsteder brengt wekelijks de was naar z’n moeder


Nou, mensen in elkaar beuken dat kan ‘ie wel, maar wasjes draaien ho maar! Rick Brandsteder blijkt zijn vuile onderbroeken op reguliere basis bij zijn oude moedertje te droppen, bijvoorbeeld als hij daar gaat eten zoals hij TWEE KEER PER WEEK doet. ‘Wat, komen deze uiterst gênante onthullingen uit de mond van het gemankeerde machootje zelf?’ denkt u nu natuurlijk en het antwoord op die vraag is: neen.

Die ouwe stond namelijk weer uit de school te klappen voor de camera van Privé TV, waarmee het imago van d’n Rick wederom schade toegebracht is. Fijn Ron, dankjewel. En dan ook nog jammeren over het gebrek aan kleinkinderen… weet je wel hoe moeilijk het is om een stabiele liefdespartner te vinden in je zoons positie???


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com