WTF? Oh Oh Cherso 2.0-pipo blijkt genie


Morgen start Oh Oh Daar Gaan We Weer, een soort 2.0 versie van Oh Oh Cherso met onder meer deze malloot die al aan zijn derde ontregelende reality-formatje bezig is. Maar elk format evolueert natuurlijk, en dus zitten er niet enkel eencelligen in dit program. Zo zal ene Damian uit (uiteraard) Den Haag ook zijn opwachting maken. Iemand die qua looks (hij staat uiterst rechts) prima in het plaatje past, maar als we wat verder zoeken blijkt deze Damian Diepeveen stiekem een genie te zijn. In ieder geval vergeleken met de cast van Oh Oh Cherso 1.0, want we kunnen ons niet heugen dat daar een schaker bij zat. JAZEKER, Damian deed in het verleden mee aan diverse toernooien van de Haagse Schaakbond. Eigenlijk een soort Britt Dekker dus, die schijnt in het geniep ook heel slim te zijn en acteerde slechts een dommie voor de $$$. Is er dan niks meer echt???
Instant update: Damian laat zijn management-zaken dan weer afhandelen door een glazenwasser zo vernemen we, of dat een slimme keuze is laten we graag aan u.


3 reacties

 1. K Kuiper schreef:

  Pure roddel dit, op basis van een paar google searches dit artikel in elkaar gezet. Beste mevrouw Zwikker, als u echte feiten wilt weten, die ik u met plezier geef kunt u contact opnemen met mij.

 2. John schreef:

  Oh ben ik manager? Hahahaha maar ja wat verwacht je van iemand die na dr call tv carrierre roddel blogjes gaat schrijven!
  En gehandycapte (dooie) presentators neukt.
  Toch Valerie Zwikker?? Of heb ik de verkeerde voor me?
  Heel neerbuigend doen over glazenwassers… kijk wat jij doet : roddellen over mensen, dan ben jij idd beter als een hardwerkende Nederlander.
  Stomme tering trut(even haags accent erbij denken).

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: