Nou en? Deze bn’ers zijn voor Donald Trump


‘Enge man hè, Donald Trump?’ Aldus: iedereen in Nederland. Wie wel eens naar de televisie kijkt zou bijna denken dat heel (semi-) prominent Nederlandje als één man tegenover Trump staat, want iedereen houdt zijn hart vast, vraagt zich af waar dit naartoe gaat en bidt voor Hillary. De afkeer is zo massaal en vanzelfsprekend dat zelfs niemand er meer over begint als bij Pauw / Hoemberto een of andere notabele het woord neemt en de objectiviteit even uit het oog verliest. MAARRR! Er zijn weldegelijk bn’ertjes die Donald een warm hart toedragen / de nuance niet uit de weg gaan hoor! Kijk maar even met ons mee:


Henk Westbroek belicht de andere kant van het verhaal.


Kan het helderder, dit statement van complotgekkie Zanger Frans?


Kim Kötter deed onlangs nogal eens kritisch over Donald. In 2013 duidelijk nog niet.


Maar de echte fanboy is Jaap – een zekere talentenjacht in een zeker jaar – Reesema. Geeft niks, gewoon een mening die je mag hebben.

Fijne avond allemaal!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com