Hoe lelijk was de shit die Dave Roelvink en co. uit villa stalen?



Kijk, dit detail kenden we nog niet! Dat Dave Roelvink met wat vrienden in de zomer van 2014 een feestje vierde in de villa van hamburger-tycoon Richard Pach, daarbij de kiet leegroofde en een seksfilmpje met dochter Melissa Pach online verscheen, da’s bekend. Vandaag dient de rechtszaak tegen de vriendenclub en daarom weten we nu dat er ook nog doodgewone, goudeerlijke Hollandsche bitterballen geconsumeerd werden die avond, en dat Dave Roelvink (zelf niet aanwezig in de rechtszaal want lichamelijk en imago-technisch kapot) zelf ook betrapt werd in een opmerkelijke positie:


Maarrr hoe lelijk was de zooi die deze mannen uit de hamburgervilla ontvreemden nu eigenlijk? We begrijpen dat de dieven stonden te popelen om die rommel zo snel mogelijk weg te gooien, want zoiets wil je niet in je huis:


Nouja! De boys hebben er duidelijk geen verstand van, ze herkennen een prachtige oorbel nog niet als hij in hun binnenzak zit:


Blijven wij zitten met de vraag: wat voor nepbloemen / tafelkleedjes / decoratievazen / namaakhorloges / opgezette dieren zijn er in godsnaam ontvreemd? Wie het weet mag het zeggen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com