Big Brother Kelly vermoordt Donald Trump in emotionele droom


Toch mooi om te zien, wat het wereldnieuws in de koppies van onze bn’ertjes teweegbrengt. Ze zien het allemaal, ze nemen het helemaal of gedeeltelijk op, en dan gaat het malen daarboven in die grijze massa hè! Schitterend. Zo heeft Big Brother Kelly van der Veer afgelopen nacht zelfs gedroomd van Donald Trump. In een nachtelijke rollercoaster van emoties waande Kel zich even de first lady, die een enorme trap in het witte huis stond te boenen terwijl The Donald boven schreeuwde om nog meer tosti’s. Hierop bedacht de hoofdpersoon uit dit aangrijpende sprookje een list: ze riep naar boven dat er buiten een splinternieuwe Ferrari stond te wachten. Zoiets kan een materialist als Trump natuurlijk niet weerstaan, en dus rende hij naar benden, gleed uit over de gladde trap en brak ‘zijn speknek’ aldus Van der Veer. Eind goed al goed!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com