+1. Minister niet op de hoogte van privéleven radiojongen


Kijk, zo kan het dus ook. Waar Mark Rutte niets liever doet dan slijmen bij Giel Beelen, Gordon en Albert Verlinde, hebben we ook nog bestuurders die geen fuck weten van de laatste showbizz-rel omtrent een of ander radiogezicht. Gisterenavond. RTL Late Night. Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker is te gast en vraagt aan Mattie (van Mattie en Wietze, Q-music) of hij kinderen heeft. Dit was niet het geval. Dat wil zeggen: De Matster dacht onlangs een tweeling gekregen te hebben tot zijn vriendin opbiechtte dat hij niet de vader is. Maar dat wist Jet dus niet. Jet heeft namelijk geen flauw benul wie Mattie van Wietze is en wat deze nitwit zoal bezighoudt EN ZO HOORT HET OOK. Zo’n lovenswaardig gebrek aan kennis kan Humberto Tan niet verweten worden, en die kwam dan ook niet-meer-bij.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com