Haha Ronald de Boer heeft geen kledingkast meer


Gisterenavond vonden de Esquire Awards plaats, dat is iets met kleding / lifestyle / make up maar dan voor mannen. U kunt Esquire ook kennen van de wijvenstreek die ze uithaalden met Spike van Di-rect, of van de fittie met Jan Kooijman. N.a.v. een seksistisch artikeltje beloofde Jan niet aanwezig te zijn tijdens de uitreiking van de award voor best geklede man. Hoofdredacteur Arno Kantelberg sprak destijds de woorden:

“Ik ga Jan vandaag even bellen. Een doekje voor het bloeden wellicht, maar dan denk ik dat Jan gewoon meedoet.”

Proeft u die arrogantie? “Ik denk dat Jan gewoon meedoet” terwijl Jan net te kennen heeft gegeven NIET mee te doen. Welnu, Kooijman was gisteren ‘de grote afwezige‘ tijdens de glittershow en dat vinden wij dan weer mooi om te zien. Maarrr het echte nieuws kwam van Ronald de Boer, ex-voetballer en thans stijlicoon. Dit is was Ronnie te melden had op de rode loper:

“Ik heb bijna niks meer in mijn kast hangen. Want ik ga naar Oger en dan gaan we een jasje aantrekken van ‘Nou, dit is wat we denken dat je aan zou moeten doen vanavond’ en zo ga ik te werk.”

LOL! “Zo ga ik te werk”, mooi Ronald, lekker bezig!
(Voor wie de verklaring van engie Kantelberg voor Kooijman’s afwezigheid nog wil horen: kijk het filmpje helemaal uit, als het lukt… “Het klinkt misschien een beetje ongeloofwaardig.”)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com