Filmpje: realityster (RTL) beukt Sint tegen de vlakte


Dit is nog wel een dingetje voor de mensen die er in geïnteresseerd zijn: RTL lijkt steeds nieuwe afvoerputjes te creëren als andere (te) populair worden. Was RTL5 ooit de zender waar de onderkant van de onderkant lekker zijn / haar ding kon doen voor de kijkcijfers, tegenwoordig censureren ze daar ook al als een malle (om niks) en zijn de echte kampers verbannen naar RTL XL, het online platformpje van de familiezender. Daar is sinds kort ook El Tjabo El Tjabo te zien, een reallife soap over de veroordeelde woonwagenbewoner Mario Heesbeen. Om een beeld te krijgen: dat ziet er ongeveer zo uit. Gisteren was El Tjabo op stap en zag RTL dat ze met dat ‘XL’ gebeuren een goede strategische keuze hebben gemaakt: een dikke kampert die Sinterklaas tegen de vlakte beukt past niet echt bij een zender waar men eerder zwarte piet afschafte om niemand te willen kwetsen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com