Meiden van Halal terug, spreken Sint-sloper (!)


De Meiden van Halal, we waren ze bijna vergeten. Jaren amuseerden de zussen Esmaa, Jihad en Hajar Alariachi ons met hun ietwat drammerige interviewstijl, met als hoogtepunt dit gesprekje met cabaretier Hans Teeuwen. Vaste thema’s waren steevast islam, moslims en allah en daar kan natuurlijk ook in 2016 nog volop over gebabbeld worden. De nieuwe show heet De Mama’s van Halal en gaat eveneens uitgezonden bij de NPS (thans NTR). Maar wie portretteren de zusjes dan zoal in hun nieuwe program? Nou, Mario Heesbeen aka El Tjabo bijvoorbeeld, de in de marge geparkeerde realityster van RTL die gisteren nog deze site haalde omdat hij een Sinterklaas tegen de vlakte had gebeukt in Rotterdam. Komt helemaal goed met die missie om de NPO minder elitair te maken!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com