Zoon Boer zoekt Vrouw-boer schiet honden dood voor de lol


Och mensen. Eigenlijk moet het nieuwe seizoen nog beginnen maar er is nu al zoveel leuks te melden! Vandaag pakken we uit met de zoon van een deelnemende Boer zoekt Vrouw-boer, die voor zijn plezier honden en andere dieren KAPOT SCHIET. Ai ai, die redneck met zijn ludieke ‘Black Lives Matter = KKK’ meningen kon het kijkerspubliek (v) nog wel verdragen maar of dit gaat overwaaien is zeer de vraag. De Facebookpage van Rick Jongsma (zoon van Olke Jongsma, Texas) staat namelijk v.o.l. met dode dieren.

Leuk als je daar woont, maar onder de Nederlandse KRO-kijkers toch in de eerste plaats zielig. Sterkte Yvon. (mirrortje alvast)


‘Groetjes aan alle moeders van Nederland!!’


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com