Grijpt Henk Wijngaard naar de fles door Shania Twain?


Zanger Henk Wijngaard gaat duidelijk effe door een mindere periode in zijn leven. Het is natuurlijk ook niet niks als je bloedeigen nichtje WEIGERT contact met je op te nemen, maar dat de hele Shania Twain-kwestie hem nu zelfs aan de drank heeft gebracht, daar schrikken we toch een beetje van.

Op de site van Party lezen we dat Henk de teugels niet altijd meer zo strak in handen heeft. Nu dient dit medium altijd zorgvuldig geïnterpreteerd te worden wegens de nogal eens ontbrekende samenhang in de alcoholgerelateerde berichtgeving, maar toch… meer kunnen we er niet van maken:

Het had een groot feest moeten worden, maar het Mega Piraten Festijn in het Groningse Marum liep vorige maand totaal verkeerd af voor Henk Wijngaard (70). Party hoort hoe een naar verluidt beschonken Henk in rake bewoordingen duidelijk werd gemaakt dat hij beter zijn biezen kon pakken. Hij is voorlopig niet meer welkom! Lees het hele verhaal in Party 47.

Shania je wordt bedankt, henks!!!
(Helemaal kapot die man, door jou.)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com