Foto. Kees Tol beledigt alle Joden


Kees Tol is voor SBS6 op reis in Israël. Daar maakt hij een programma dat luistert naar de naam ‘Talenten zonder centen’. Wij vermoeden dat dit een als ‘luchtig’ te kwalificeren programma betreft dat draait om muziek maken / lachen met de locals en waar Nick, Simon, Jan Smit en de 3Js ook in voorkomen. Maar daar gaat het nu niet om!

Wat ons namelijk opvalt is het feit dat Kees op zijn Instagram pagina een foto plempt waarop hij staat te liften, met een bord waarop de naam van De Heilige Stad prijkt inclusief een harde vleeslul. Kennelijk vindt dhr. Tol dit heel geestig getuige zijn lach, wij denken vooral: er zijn mensen die voor minder even met de ambassade moesten bellen.

Wel thuis Kees.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com