Nieuwe vriend Kelly is crimineel in Amerika


Geinig toch, wat een neptiet met de nationale berichtgeving kan doen? Kelly van der Veer (Big Brother III, 2001) heeft een nieuw lief en plempte daarom een foto van de heer in kwestie, plus haar eigen tiet op Facebook. ‘Pikante foto!!!‘ schreeuwen de media dan in koor, het echte nieuws zomaar uit het oog verliezend.

Want deze nieuwe vriend, Peet Koster, heet uiteraard gewoon Peter Koster en die meneer is ook te zien op DIT MUGSHOT op zo’n Amerikaanse boefjeswebsite weetjewel (check die oren). Peet blijkt in 2006 gearresteerd te zijn in Lee County (Florida), omdat hij met zijn waggie ergens tegenaan gereden is en vervolgens de benen nam zonder een briefje achter te laten. Wij hopen dat Kelly eenzelfde lot bespaard blijft!

Mirror een, mirror twee.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com