Confronterende foto. Daphne Deckers heeft winterdip


Ja mensen, zo ziet het er dus uit als je het even he-le-maal niet meer ziet zitten in het leven. Jezelf elke ochtend weer met veel moeite je bed uittrekken, vanaf de eerste minuut wensen dat je nooit wakker was geworden en de hele dag een alleroverheersende lusteloosheid ervaren die maakt dat je alleen nog maar in staat bent om op de grond te liggen. Peinzend. Is dit wat ik ben? En als dit is wat ik ben, wil ik dan nog wel zijn?

Het peilloze niets dat zich als een lappendeken over je designharses heen trekt. In de camera lachen is dan wel het laatste waar je zin in hebt, maar dat begrijpen alleen de mensen die er zelf ook mee te maken hebben gehad…

Heel, heel veel sterkte Daph!

Niet vooruit te branden. ? #mood #winterdipje

Een foto die is geplaatst door Daphne (@daphne_deckers) op


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com