Tim Knol ook boos op Ziggo-commentatorKlinkt heel vervelend Tim, maar die tweet ging eigenlijk ergens anders over:

Een opmerking van Ziggo Sport-commentator Albert Mantingh is de zender op flink wat kritiek komen te staan op sociale media. Tijdens de wedstrijd Bournemouth – Liverpool kwam er een vrouwelijke supporter in beeld die een hamburger aan het eten was. ,,Zo die kan er ook nog wel bij, mevrouw. Kijk dat kinnetje”, sprak Mantingh. Ziggo Sport betreurt het incident. ,,Wij hebben hem daarop aangesproken.”

…en het bewuste fragment weggecensureerd, zodat we moeten varen op de online verontwaardiging zonder zelf te kunnen oordelen. Zo werkt het natuurlijk niet, dus hierbij het bewuste filmpje. Oordeel zelf.

(Wij moesten vooral ook erg aan deze denken… mag dat nog wel gewoon?)


1 reactie

  1. Tim schreef:

    Die vrouw wordt er op gewezen door een vriendin, schrikt zich een ongeluk, raakt depressief en springt voor de trein. Gefeliciteerd, internet.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: