Luuk Ikink (RTL Boulevard): ‘Formule RTL Boulevard uitgewerkt’


Ja mensen, hij zei het echt!

screenshot-2016-12-06-at-10-47-29

Maar ja, dat was in januari 2003, toen Ikink nog een blogger was die gewoon alles op kon tikken wat hij wilde. Vanuit die positie ging hij aan de bak bij het bloedserieuze Radio 1, vervolgens werd hij sidekick in het al iets minder serieuze RTL Late Night, om nu tussen Fiona Hering en Bridget Maasland tweets van Fajah Lourens te duiden in -boeiend- RTL Boulevard.

Kan iemand even ingrijpen misschien?
Serieus verzoek.

(We hebben het al eerder gezien: Nicolette Kluijver ging van BNN naar RTL om ‘scherp en eigenzinnig‘ te kunnen zijn en ‘nieuwe stappen‘ te kunnen zetten, nu presenteert ze een programma waarin 100 gebrekkig Nederlands brabbelende idioten elkaar het leven zuur maken onder het mom van ‘reality’.)

RED ONZE TALENTVOLLE STERREN UIT DE KLAUWEN VAN HET ALLESVERSLINDENDE RTL IMPERIUM!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com