Ook Gaston slachtoffer van extreme regenval Spanje


Voor wie dacht dat alleen de gewone mensen en hun dooie dieren last hadden van de extreme regenval in het zuiden van Spanje: fout! Het zal u niet verbazen dat ook de nodige bn’ers op leeftijd hier wonen om hun broze botten wat Hollandse koude te besparen, en dan is het natuurlijk zuur als je dan alsnog in de nattigheid zit. De alom gewaardeerde tv-persoonlijkheid Gaston Starreveld laat vanuit zijn villa aan de Costa del Sol weten:

We hebben hier wel BEHOORLIJKE DOODSANGSTEN UITGEZETEN om de situatie. Het is NIET NORMAAL hoe ernstig dit is. Het zwembad ligt HELEMAAL VOL MET TROEP, dus de zwembadenmeneer heeft er een BESTE KLUS aan om alles weer schoon te krijgen.

Sterkte Gaston.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com