‘Manager’ Damian Diepeveen (wie?) gaat LOS op Slebs


Wat hebben we nou weer verkeerd gedaan? In een vrolijke kennismaking met Damian Diepeveen (van de topreeks ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’) wezen we u op zijn schaaktalenten en wierpen we fijntjes de vraag op of een glazenwasser als manager wel zo’n verstandig idee is. Nou mensen, het ligt allemaal weer heel anders!

Dat wil zeggen, dat van dat schaken klopt, maar de manager van dit nieuwste reality-gekkie is geen glazenwasser. Bron is dit keer niet het uiterst transparante Opencompanies-profieltje (Jwc dienstverlening = Jenk Managementservice = twee handen op één buik, gezamelijk kantoortje, overal zeepsop) maar ene ‘John’ die nogal aanslaat op de manier waarop we hier ten burele over glazenwassers praten:

screenshot-2016-12-09-at-12-25-14

Toontje hè? En dat tegen een vrouwelijke Slebs-medewerker die ook maar gewoon haar job uitoefent. De reacties die deze John vervolgens onder andere namen plaatste houden we maar even voor onszelf, want je moet nooit alles in één artikeltje weggeven.

Oh ja. Een klein beetje research leert ons dat die John dus John W. is, en die kunt u kennen van Expeditie Robinson uit 2005, waar Johnny helaas vroegtijdig moest afhaken wegens heimwee. Kleine wereld hè?

Die Damian die komt er wel met dit ijzersterke mediatalent achter zich! (Gegarandeerd zonder strepen.)


1 reactie

  1. John schreef:

    Woedend? Hahaha weer een verkeerde feit,
    Ik lach om jullie!
    Triest om heel veel mensen belachelijk te maken, en keur mijn reacties graag goed door jullie beheerders… kan iedereen het lezen.
    Hahahahahahahha keyboardwarriors!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: