Ali B. al jaren close met maffiadochter Masmeijer


Met het heengaan van Martin Kok gaan we ons bij Slebs.nl ook wat meer op de onderwereld richten. De showbizz is nu eenmaal al van oudsher nauw verbonden met de penoze, dus eigenlijk is het niet eens zo’n heel onlogische stap, ja toch?

In dat verband: wist u met wie tv-persoonlijkheid en bovenwereld-Marokkaan Ali B. ook al jaren bevriend is? Met Charlotte Masmeijer! Dochter van Frank – Don Corleone – Masmeijer, de man die nog immer verdachte is in een omvangrijke drugszaak (iets met de haven van Antwerpen en héél veel bananendozen).

Charlotte en Ali zijn al sinds 2013 ‘goeie vrienden’, zoals onderstaande foto + onderschrift laten zien. Eén en ander ligt nu trouwens extra gevoelig daar Ali thans de ‘coach’ van Charlotte is in The Voice of Holland, en bovendien de enige die zijn stoeltje draaide toen ‘de dochter van’ haar strotje met zoveel enthousiasme opengooide. Hoe zit dat??? Wist Aal soms dat zijn vriendinnetje daar stond te zingen??? En hoe nauw zijn de banden tussen deze twee???

Wordt vervolgd… (mirror)

Me goeie vriend Ali B#Cannes#Carlton ✌☀ @alibspec

Een foto die is geplaatst door Charlotte Masmeijer (@masmeijer) op


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com