Nadia van PowNed doet crossfit/banken-Fransoos


Oh, en ze sturen je rozen! Natuurlijk, ‘Henk om de hoek’ kan ook romantisch zijn, maar het is daar allemaal wat spontaner en flirteriger…’

Aldus PowNed-icoon Nadia Palesa in de laatste Story (Blendle link) over haar ‘Michael’ (spreek uit ‘Mie-ka-èl’) uit Parijs. Meer info dan die naam en de Franse hoofdstad krijgt het Story-publiek trouwens niet, waardoor deze schatten van mensen zich wederom tot Slebs.nl moeten wenden voor de echte feiten. Komen ze (uit zeer betrouwbare bron):

Het gaat hier om Michael Schor, volgens Nadia een crossfit-entrepeneur (dat is Frans voor crossfit-boer) maar volgens Google toch voornamelijk een bankenman. Een bankenman met een hobby kennelijk, want op zijn Facebook regent het dan weer wel sportschoolpica’s van Schor. Is Michael daarmee vrijwel zeker hetero? Ja. Al zoeken we nog naar een passende Google translate vertaling van deze comment op zijn Instagram.

(Veel geluk met de roosfransoos Naad!)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com