LOL. Ronald de Boer heeft een koelkastje voor zijn kleren


Ronald de Boer, dat is dus iemand waar we tegenwoordig mateloos respect voor schijnen te moeten hebben, want hij heeft zijn hoofd vol met botox zitten en is daar eerlijk over. Let wel! Het respect zit hem dus in dat laatste, want: taboedoorbrekend, ook mannen hebben recht op botox, Ronald heeft gewoon schijt. Ons ontgaat de logica een beetje, want wij moeten vooral heel erg lachen om botoxkoppies (ironisch! zelf kunnen ze dit niet meer). Maarrr wij werken dan ook niet bij de Esquire. Hoe dan ook, een intrigerend character is Ronnie absoluut!

Zo noteerden we eerder al dat de man geen kledingkast meer in huis heeft, want als hij wat nodig heeft wandelt hij gewoon even naar de Oger… ‘Zo ga ik te werk’ verklaarde De Boer hier bloedserieus over.

Zeer verbaasd zijn we dan ook om deze advertentie te zien, waar het stijlicoon poseert naast een koelkast. Wij dachten eerst nog: dat is om de flesjes Jillz, die hij ongetwijfeld met liters tegelijk naar binnen jankt, koel te houden, maar nee. Het betreft hier namelijk een kleding-koelkastje om je muffe jassen mee op te frissen. Niet wassen, maar opfrissen. Lachen toch? En zo’n apparaat heeft Ronald – ik heb geen kledingkast – de Boer dus in zijn bijkeuken staan. Helaas zijn de lettertjes in het screenshot te klein om te kunnen lezen, want we zijn extreem benieuwd naar wat de Ronster allemaal te vertellen heeft in die vijf dikke taboedoorbrekende beautyalinea’s.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com