In deze bowlingtent gaat Patricia Paay trouwen


Dankjewel Shownieuws voor het vermakelijke item over Patricia Paay’s aanstaande huwelijk en bijkomende geldzorgen. Mooi ook hoe paparazzo Edwin Smulders even kwam uitleggen hoe dat werkt bij sterren mét trouwplannen maar zónder geld: die laten hun huwelijk sponsoren en een reallife-soap om de feestelijkheden vast te leggen helpt dan altijd. Ook geestig dat Patricia vervolgens vertelt dat zowel RTL als SBS eisten dat ze haar huwelijksfeest dan verplaatste (‘dat ga ik niet doen’) terwijl beide zenders aan Shownieuws laten weten GEEN INTERESSE in dit huwelijkje te hebben.

Eind van het liedje: er is gekozen voor een locatie die bereid is wat korting te geven in ruil voor naamsbekendheid. Afgaande op de foto’s die getoond werden van ‘de evenementenlocatie in Hoofddorp’ weten we dat het hier Claus Park Collection betreft, dat is een hele sjieke naam voor een soort uitgebouwde bowlingzaal waar je ook kunt vergaderen en huwelijksfeestjes kunt geven. Waar u leest ‘park collection’ kun u dus gewoon ‘partycentrum’ zeggen, want dit complex heeft ook een escape room en een hamburgertent inpandig.

TJA.
Toch anders dan Patty Brard haar meerdaagse huwelijksfeestje op Ibiza hè? (Mede mogelijk gemaakt door SBS6.)

Gelukkig draait het uiteindelijk maar om één ding en dat is de liefde.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com