Thomas Berge vertelt wéér over tuinzeiken


Klein aandachtspuntje voor zanger Thomas Berge: de man heeft een neiging tot doorslaan in dingen. Zo biechte hij ooit een ‘drugsverslaving’ op om zijn imago wat gravitas te geven, waarna Keith Bakker (hai) publiekelijk verklaarde dat Thomas gewoon wat rust nodig had en in zijn geheel niet verslaafd was. Gênant? Ja. Hield het gebabbel over drugs toen op? Neen, Thomas bleef gewoon volhouden dat hij een junkenleven leidde en godzijdank is afgekickt.

En nu dus ook weer met dat tuinzeiken!

Wij vonden het een inspirerende en mooie bekentenis, dat Thomas in de Story onthulde graag een plas in zijn eigen tuin te plegen. Maar in de nieuwe aflevering van Eigen Huis en Tuin (LOL) begint hij er dus wéér over… hij wijst nu zelfs de plek aan waar hij graag de blaas even ledigt! Dan wordt het een beetje té en gaan wij als journalisten met een passie voor ‘human interest’ eigenlijk een beetje twijfelen aan het verhaal.

Oh ja. De vaste plasplek van Thomas blijkt ook nog zo ongeveer in de tuin van de buren (met een veel duurder huis) te zijn:

Instant update: Wist u trouwens dat Thomas zijn hut HUURT??? We hopen dat de huisbaas meeleest.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com